luk

Ledige stillinger


GRENAA - ANHOLT FÆRGEFART SØGER CAFETERIAFORPAGTER/BESTYRER TIL ANHOLTFÆRGEN

Vi søger en serviceminded forpagter til drift af færgens cafeteria, som trives med daglig kontakt til færgens passagerer.
Anholtfærgen fragter årligt ca. 30.000 passagerer til og fra øen. Sejlturen varer ca. 3 timer hver vej og udgår fra Anholt om morgenen.
Vores gæster er glade for et bredt udbud af især caféretter og drikkevarer på turen, så har du erfaring med lignende drift vil det være en fordel.

Cafeteriet skal som minimum holdes åbent i perioden fra 1. maj til 30. september, da forpagteren her indgår som en del af sikkerheds-bemandingen. Denne funktion er nomineret til 110 timer/måned i perioden i samme periode.
Ligeledes skal der holdes åbent i forbindelse med årets højtider samt fra 1. oktober til og med efterårsferien. Der kan også forventes større selskaber eller ekstrasejladser hele året.

Færgen stiller faciliteterne til rådighed og der betales ikke indskud, forpagtningsafgift, el og varme. Logi på Anholt kan evt. stilles til rådighed.

Forpagteren forventes at have eller at ville gennemføre relevante søsikkerhedskurser samt opretholde gyldigt sundhedsbevis for søfarende og fiskere. Cafeteriapersonalet om bord skal opfylde den gældende bekendtgørelse om søfarendes hviletid.

Forpagteren skal være på plads til påsken 2021.

Ansøgning sendes til administration@anholtfergen.dk
Evt. spørgsmål; kontakt overfartsleder Iben Wan på tlf.: 2888 3333

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af de nyhedsbreve, du modtager fra os.
Obs. tjek om mailen ryger i spamfilteret.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.