luk

Grenaa-Anholt Færgefart søger kaptajn (chef-skipper) til besættelse snarest

 Grenaa-Anholt Færgefart varetager transport af passagerer samt gods til og fra Kattegat øen Anholt. Færgen er derfor en vigtig livline til fastlandet for beboere samt de mange gæster som hvert år besøger Anholt.


Om stillingen


Som kaptajn har du, i samarbejde med den landbaserede driftsledelse det overordnede ansvar for skibets drift. Du er sammen med maskinchefen ansvarlig for færgens drifts og vedligeholdsbudget.

Du er ansvarlig for planlægningen af sejladsen samt sikkerheden ombord i forhold til Søfartsstyrelsen. Herunder ansvarlig for færgens Safety Management System og fungerer som rederiets sejlende designerede person. Du refererer til rederiets overfartsleder og formanden for Færgeudvalget Grenaa-Anholt Færgefart i Norddjurs Kommune.

Din profil


Du er en nærværende og anerkendende leder, der kan spille andre gode. Din ledelsesstil er åben og inddragende. Du har et åbent sind og går konstruktivt ind i drøftelser med ledere, kolleger og medarbejdere om nye og bedre måder at løse opgaverne på. 

Gennem en motiverende og uddelegerende ledelsesstil sikrer du høj faglighed vedr. skibsdrift og administrative opgaver. Du er proaktiv, løsnings- og service orienteret. Du er en dygtig holdspiller, både i dit eget lederteam og i den samlede ledergruppe. Du har lyst til at lære nyt og at udvikle dig, dit lederteam og dine medarbejdere, og du har fokus på motivation, trivsel og arbejdsglæde – kort sagt det gode arbejdsmiljø. 

Færgen er hjemmehørende på Anholt og du arbejder i en 1-1 tørn. Under din arbejdstørn på færgen stiller Grenaa-Anholt Færgefart tjenestebolig til rådighed for dig.


Vi forventer, at du: 

  • Har sønæringsbevis som Skibsfører og alle påkrævede beviser
  • Har tidligere erfaring med færgedrift
  • Har dokumenteret ledelseserfaring samt erfaring med personalehåndtering
  • Er god til at samarbejde
  • Arbejder struktureret og sikrer fremdrift
  • Er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk
  • Har god forståelse for politiske og organisatoriske problemstillinger

Kontakt og ansøgning

Du kan få yderligere oplysninger vedrørende den ledige stilling ved at kontakte overfartsleder Iben Wan på tlf. 28 88 33 33. Ansøgningen sendes til administration@anholtfergen.dk. senest den 21.december 2022. Der holdes løbende samtaler.

Mere om Anholt

Ø-livet på Anholt kan noget helt særligt: Den særegne natur, roen og det enkle liv er nogle af Anholts kendetegn. Øen har et aktivt lokalsamfund, og både borgere og erhvervsliv står klar til at byde dig/jer velkommen. Der er ca. 130 faste beboere på Anholt, og øen har blandt andet egen børnehave, skole, læge og præst. Øen er fuld af liv om sommeren og fred og ro om vinteren.

Du kan læse mere om Anholt her:

Tilmeld nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af de nyhedsbreve, du modtager fra os.
Obs. tjek om mailen ryger i spamfilteret.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.