luk

Om Grenaa-Anholt færgefart

Rederiet er ansvarligt for at besejle ruten Grenaa–Anholt med varer, gods og passagerer.  Anholtfærgen er øens faste forbindelse til fastlandet og en livsnerve for øen. Ikke blot i forhold til at få varer og andet gods til øen, men også for dens mange passagerer, der spænder fra øboere, sommerhusejere og erhvervsdrivende til de mange årlige turister.

Ca. 30.000 passagerer sejler årligt med Anholtfærgen - en sejlads på 3 timer hver vej, der udgår fra Anholt om morgenen og sejler retur til øen om eftermiddagen. 

Der er ansat ca. 15 medarbejdere i rederiet, hvoraf de ca. 10 er en del af besætningen ombord. De øvrige medarbejdere holder til på færgekontorerne i Grenaa og på Anholt. Vi har et godt sammenhold og er en arbejdsplads med højt til loftet. Har du selv et godt humør og er engageret i dit arbejde, vil du passe perfekt ind i færgefartens team. 

Du kan læse mere om Grenaa – Anholtfærgefart her: https://www.anholtfergen.dk/

Om Anholt

Anholt ligger midt i Kattegat og er et lille øsamfund og en sand naturperle. Der er blåt hav, så langt øjet rækker, lækre og uspolerede sandstrande og ikke mindst Ørkenen, Nordeuropas største lavhede, som er et af Danmarks mest særprægede naturområder. 

Der er ca. 130 faste beboere på Anholt, og øen har blandt andet egen børnehave, skole, læge og præst. Øen er fuld af liv om sommeren og fred og ro om vinteren. Anholt rummer også mange alsidige jobmuligheder for en eventuel medrejsende partner. 

Du kan læse mere om Anholt her:

www.anholtfergen.dk/anholt/ 

www.anholtborgerforening.dk

www.erhvervanholt.dk

www.visitanholt.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig i bunden af de nyhedsbreve, du modtager fra os.
Obs. tjek om mailen ryger i spamfilteret.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.